E-book:
Prikkels!

Dit e-book heb ik geschreven om praktische handvatten te bieden, je aan het denken te zetten en vandaag nog het verschil te kunnen maken met je kind.

jk-hoi-ik-ben-jorieke

Wat zijn prikkels?

We leven in een wereld vol met prikkels, maar op het moment dat je gevoeliger bent voor prikkels dan de mensen om je heen kan het je al snel overspoelen. In dit e-book neem ik je mee in de reis die prikkels afleggen extern, maar ook zeker intern. Leer ik je hoe je overprikkeling bij de start kunt signaleren en wat je kunt inzetten om het te veel aan prikkels bij je kind weer kwijt te raken zodat de overprikkeling en het gedrag dat daarbij hoort niet verder oploopt. Ook besteden we aandacht aan onderprikkeling. Wat mij betreft een onderwerp waar te weinig aandacht voor is, met alle gevolgen van dien.

Iedereen is anders dus er is ook niet 1 recept voor het laten verdwijnen van onder- of overprikkeling. Ik nodig je uit om uit dit e-book te halen wat voor jullie situatie van toepassing is en vooral uit te proberen. Kijk wat werkt voor jullie.

Voordelen

E-book: Prikkels!

19,95
  • Inzicht in het brein van je HSK
  • Herken overprikkeling
  • Herken onderprikkeling
  • Leer je kind om te gaan met prikkels

Wat andere ouders zeggen

Zo veel eyeopeners!
Linda
Moeder van een hooggevoelige dochter
Heel fijn om nu eens in begrijpelijke taal te lezen hoe complex het brein van onze hooggevoelige dochter werkt.
Marloes en Tom
Ouders van Sara
Fijn om ons samen te kunnen verdiepen in prikkels en hoe dit voor onze hooggevoelige zoon werkt. Zo kunnen we samen de juiste dingen inzetten.
Eva
Moeder van Mats

Veel gestelde vragen

Zeker, zodra je het e-book Prikkels besteld ontvang je hem binnen enkele minuten in je mailbox.

Absoluut! Werk je in het onderwijs, de kinderopvang, ben je een opa, oma of lievelingstante? Dan kun jij ook met deze informatie uit de voeten.

Laat het me weten via het contactformulier!

Wat houd je tegen?