Hooggevoeligheid
is mijn
super power !

jk-hoi-ik-ben-jorieke

Herken je dit?

Het grootbrengen van een gevoelig kind brengt nogal wat extra uitdagingen met zich mee. De algemene opvoed adviezen uit je omgeving lijken niet te werken voor jouw kind.

Je ouders, familie, vrienden vinden wellicht zelfs dat je je kind te soft aanpakt en hem/haar teveel zijn zin geeft.

Je loopt telkens tegen dezelfde problemen aan. Op school lijkt je kind zich perfect te gedragen en zich netjes aan de regels te houden, terwijl er thuis alleen maar strijd en gedoe is en zelfs de lichtste zucht er al voor zorgt dat je kind ontaard in boosheid of de aanval kiest.

Hoe ik je ga helpen

Ik heb iets super waardevols voor je kind en jullie als gezin. Mijn programma ‘Hooggevoeligheid is mijn super power’  help ik jullie de boel weer op de rit te krijgen.

In dit programma deel ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hooggevoeligheid met jullie.

Ik heb het ontwikkeld voor hooggevoelige kinderen vanaf 5 jaar. Dit is namelijk de leeftijd waarop je kind zelf al wat meer invloed kan uitoefenen op zijn of haar gedrag en de keuzes die gemaakt worden. Is jullie kind jonger dan 5, dan verwijs ik je graag door naar mijn Ouderprogramma.

Samen met jullie als gezin gaan we aan de slag, omdat het echt van iedereen een andere insteek en mindset vraagt wanneer een van de gezinsleden hoogsensitief is en misschien zelfs wel allemaal.

Net als ieder mens uniek is, is ook iedere HSP’er (hoogsensitief persoon) dit en kun je allemaal op andere punten uitdagingen ervaren.

Wat je kind eraan heeft

Wat jullie als ouders leren

Uiteraard is dit geen standaard programma en stel ik het exacte programma samen zoals dat voor jullie passend is. Ik ga met jullie kind aan de slag in sessies van een uur.

Deze sessies vinden bij jullie thuis plaats en zullen gedaan worden in de vorm van spelen.

Wil jij ook meer harmonie in huis en leren begrijpen waarom je kind doet wat hij doet?

Hooggevoeligheid
is mijn super power!

995
797
  • Leer anders te kijken naar je kind
  • Ontdek hoe overprikkeling werkt
  • Anticipeer beter op je kind
  • Ontdek hoe het anders kan

Wat andere ouders zeggen

Onze dochter weet nu wat ze moet doen om de emmer niet vol te laten lopen en de rust te pakken. Ook het slapen gaat een stuk beter door nu de juiste dingen toe te passen. Jorieke er zijn zoveel dingen die je ons heb geleerd en we zijn je erg dankbaar hiervoor.
Sandra
Moeder van Sema
De praktische tips en uitleg die we van Jorieke hebben ontvangen maakt dat het weer gezellig is thuis. De jongens weten hoe hun gevoeligheid in elkaar steekt en kunnen op een adequate manier vragen om hetgeen ze op dat moment nodig hebben.
Maaike en Maarten
Ouders van Bart en Teun
Boet had meteen een klik met Jorieke en keek er naar uit om met haar te spelen.
Annelien
Moeder van Boet

Veel gestelde vragen

Dit is programma is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar.

Absoluut! De sessies worden verdeelt tussen jullie en jullie kind. Ook na iedere kindsessie krijgen jullie als ouders tips om in de tussenliggende weken mee aan de slag te gaan.

Ja! Dit programma vind bij jullie thuis plaats in de veilige omgeving van jullie zoon of dochter. Op die manier valt er een boel spanning weg en leert jullie kind het meteen toepassen in de eigen omgeving.

Juist niet! Broertjes en zusjes vinden vaak ook erg interessant wat ik kom doen. Zo leren zij tegelijkertijd ook over de hooggevoeligheid van broer of zus en leer ik hen op een effectieve manier met elkaar te communiceren.

Laat het me weten via het contactformulier!

Wat houd je tegen?