NEI
Methode

Niet zomaar een pilletje voor de hoofdpijn, maar echt kijken naar waar de klacht vandaan komt.

jk-hoi-ik-ben-jorieke

Waar staat NEI voor?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Deze methode is gestoeld op de Chinese Geneeswijze, waarbij er wordt gekeken naar de onderliggende oorzaak van het probleem. Niet zomaar een pilletje voor de hoofdpijn dus, maar echt kijken naar waar de klacht vandaan komt.
Het lijf wil iets vertellen met de klacht die het laat zien.

Hoofdpijn, eczeem, boze buien, faalangst, slapeloosheid, niet lekker in je vel zitten, hooikoorts, verstoorde cylcus, hooggevoeligheid, angst zijn onder andere klachten die ik in mijn praktijk voorbij zie komen.

In gemiddeld 2 sessies ontdekken we samen waar je klacht vandaan komt en koppelen we de blokkades los.

In je leven maak je van alles mee. Niet al die gebeurtenissen verwerk je op een goede manier waardoor deze onverwerkte emoties zich opstapelen in je lijf en er klachten ontstaan.
Wat merk je daarvan:

Bij kinderen zie je vaak:

Hoe komt het dan dat je die emoties niet verwerkt?

Wanneer je een emotie voelt die je in die specifieke situatie niet verwerkt dan slaat deze zich op in je systeem. Beter gezegd in het celgeheugen van een van je organen.
Zo dragen wij ons hele leven allerlei onverwerkte emoties met ons mee. Hier hoef je niet perse last van te hebben. Tot je een emotie ervaart waarbij er een oude emotie getriggerd wordt.
Deze emotie kan je dan echt overvallen.

Wanneer je hier niks aan doet blijft het door etteren en ontstaan er lichamelijke, emotionele of mentale klachten.

Door de emotie op te sporen en zichtbaar te maken middels de biotensor kunnen we de emotie van je onderbewustzijn naar je bewustzijn halen en deze loskoppelen. Op die manier vermindert of verdwijnt de klacht.

Wat is een biotensor?

Een biotensor is een energetisch meetinstrument die trilling omzet in een beweging. Wanneer iets voor jouw onderbewustzijn klopt en de energie goed stroomt geeft de biotensor een ‘Ja’ beweging. Op het moment dat het niet resoneert voor jouw onderbewustzijn stroomt de energie minder of niet en geeft de biotensor een ‘Nee’ beweging.

NEI Methode

95
  • Ontdek de oorzaak
  • Los blokkades op
  • Krijg weer rust en balans
  • Sessie van 60 tot 75 minuten
Nieuw!

Wat anderen zeggen

Onze jongste zoon sliep heel slecht in. We waren makkelijk 1,5 uur bezig voor hij insliep, waarna hij na een uurtje weer wakker werd en we weer van voor af aan konden beginnen. Na 1 sessie bij Jorieke slaapt hij inmiddels binnen een kwartier en slaapt hij ook ’s nachts beter door.
Linda
Na mijn zwangerschap sliep ik heel slecht. Uren lag ik na het plafond te staren. Na een sessie bij Jorieke slaap ik gewoon weer.
Marloes
Er was tussen mij en mijn partner veel onenigheid. Ik voelde veel boosheid en kon die rationeel gezien niet plaatsen. Door twee sessies bij Jorieke in te plannen voel ik deze boosheid niet meer en is onze relatie flink verbeterd.
Marinde
Mijn menstruatie cyclus was op een gegeven moment zo verstoord dat ik maar liefst 21 dagen ongesteld was, 8 dagen niet en dan begon het weer van voor af aan. Door 3 sessies bij Jorieke te ondergaan heb ik mijn cyclus weer op de rit en zit ik weer op mijn vertrouwde ritme van 8 dagen menstruatie.
Henriette
Ik ben bij Jorieke geweest om te kijken naar de oorzaak van mijn cravings. Na de sessie bij Jorieke lukt het mij veel beter om gezonde keuzes te maken en vol te houden.
Sage

Veel gestelde vragen

Een NEI sessie kost €95,- inclusie BTW en duurt 60 tot 75 minuten.

Jazeker kan het online. Een online sessie vind plaats middels een ZOOM meeting. Hiervoor ontvang je voorafgaand aan de sessie een link en inloggegevens.

Hoeveel sessies er nodig zijn om je klachten te verminderen of te laten verdwijnen is van een heleboel factoren afhankelijk en niet vooraf te stellen.
Vaak start ik met één sessie en neem ik ongeveer 3 weken na de sessie contact op om even te horen hoe het is gegaan.

Het is fijn om de dagen na de sessie even voldoende water te drinken. We hebben tijdens de sessie van alles losgekoppeld, dit kan het makkelijkste het lichaam verlaten door het eruit te plassen. Door water te drinken, ondersteun je dit proces.

Dat kan zeker. Wel heb ik schriftelijke toestemming nodig van de andere ouder wanneer het gaat om een NEI sessie voor jullie kind.

Wanneer het een NEI sessie voor je kind betreft is het handig dat je kind er bij aanwezig is, mocht je hierover twijfelen neem dan even contact met mij op.

Het is fijn wanneer je je kind vertelt wat er komen gaat, zodat hij of zij zich een beetje kan voorbereiden. Vanaf 12 jaar heb ik ook toestemming van het kind nodig voor een NEI sessie, maar vanaf een jaar of 9 vind ik het fijn wanneer jouw kind er zelf ook oké mee is om een sessie te doen.

Laat het me weten via het contactformulier!

Wat houd je tegen?