Je blijf tegen hetzelfde probleem aanlopen

de biotensor is een energetisch meetinstrument

Je blijft tegen hetzelfde probleem aanlopen. Ook al lees je 3 opvoedingsboeken tegelijk. Weet inmiddels alles over hoogsensitiviteit en pakt voldoende rust voor jezelf om de emoties van je kind de ruimte te kunnen geven op het moment dat hij als een vulkaan lijkt uit te barsten. En toch zijn er nog steeds even zoveel dagen dat het niet lukt. Dat er strijd is. Ruzie en gedoe maken dat je toch weer staat te mopperen of je die politiepet maar weer opzet.

Hoe het voor jouw kind werkt

In mijn coaching rondom hoogsensitiviteit leer ik je wat hoogsensitiviteit is en zoomen we in op hoe het voor jouw kind werkt. Welke prikkels, welke schakelingen, waar in de leerkuil of de weerstand zit het probleem? Hoe kun je je kind helpen en nog beter hoe kan je kind zichzelf helpen. De ouders die met mij gewerkt hebben noemen in één adem mijn naam en ‘praktisch’, tips en handvatten waar je echt wat mee kan. Toch waren mijn praktische tips en handvatten hier thuis niet altijd passend. Bleven we in hetzelfde kringetje ronddraaien. 

Ik voel dat er nog iets anders moest zijn

Ik voelde aan alles dat er nog iets anders moest zijn. Mijn zoektocht naar wat hoogsensitiviteit is en wat het voor mij betekende begon ooit met een cursus intuïtieve ontwikkeling. Het onderbewuste. Ik deed er niks mee, want niet praktisch genoeg en als de dood dat mensen mij misschien wel zweverig zouden vinden. Afgelopen zomer ben ik de opleiding tot NEI therapeut gestart. Ik ben dol op nieuwe dingen leren, hallo nieuwe prikkels. En wat praktisch in te zetten! Eindelijk een manier om op een praktische manier met het onderbewuste aan de slag te gaan. Tot vorig jaar had ik nog nooit van NEI gehoord, dus ik ga er zo maar even vanuit jij ook niet.

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode gestoeld op de Chinese geneeswijze. De Chinese geneeswijze gaat er namelijk vanuit dat een klacht een oorzaak heeft en het heel helpend is die oorzaak te verhelpen in plaats van enkel de klacht. Bij ons in het Westen ga je bijvoorbeeld voor je hoofdpijn klachten naar de dokter en krijg je een pilletje. De hoofdpijn verdwijnt, maar je weet niet wat nu de oorzaak was van die hoofdpijnklachten. Waardoor je tegen hetzelfde probleem blijft aanlopen.

Vlucht, vecht of bevries

De NEI methode gaat er vanuit dat je een klacht ervaart omdat er een emotie gezien mag worden. Soms ben je niet in staat om een emotie die je ervaart te verwerken, dan wordt deze opgeslagen in je lijf. Dit omdat je op dat moment even geen ruimte wil of kan geven aan die emotie of wanneer je wordt meegesleurd in de stress die je lijf tijdens dat moment ervaart en in de vlucht, vecht of bevries houding schiet. Het hoeft geen enkel probleem te zijn dat je een emotie op dat moment niet bewust verwerkt. Echter gooi een verschillende onverwerkte emoties op een hoop, dan krijg ‘overstroomt’ de boel (net als bij overprikkeling) en gaat je lijf signalen laten zien.

Van ons gevoel verwijderd geraakt

Wij zijn in onze Westerse wereld steeds verder van ons gevoel verwijderd geraakt. Heeft je kind behoefte aan een dag rust? Helaas dat gaat niet want jij moet ook gewoon werken.  Zit je werkweek er eigenlijk op? Je moet toch overuren maken deze week, want het werk is nog niet gedaan. Dit houden we best een tijdje vol tot de bom barst. Je kind gaat moeilijk slapen, wil alleen nog maar een boterham met pindakaas eten of je schouders zitten vast.  Soms weet je waar een bepaalde klacht vandaan komt, kun je er met aandacht en liefde naar kijken en lost het zich met rust en tijd weer op. Andere momenten heb je geen idee waar het vandaan komt, maar ervaar je wel de klachten.

Met NEI maak ik contact met je onderbewuste met middels de Biotensor. De Biotensor is een energetisch meetinstrument dat trillingen meet. Zit in de energie in een flow dan geeft hij een andere beweging, dan wanneer de energie niet of minder stroomt. Zo spoor ik op waar in je lijf de emotionele blokkade zit en koppel hem los. Ik pak het probleem dus bij de wortels aan en verwijder het uit je systeem zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe dingen en de energie niet meer naar de klacht hoeft te gaan. Wil je weten hoe zo’n sessie eruit ziet? Check mijn instagram @joriekekroeze.nl

Wil je graag een afspraak inplannen? Dat kan hier.

Wat vond je van dit artikel?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Deel dit artikel
LinkedIn
Facebook
Email
WhatsApp

Hoi, ik ben Jorieke

Ik kan je helpen om je kind te ondersteunen in zijn hooggevoeligheid en ik leer je de belangrijkste dingen die je moet weten over hooggevoeligheid én vooral hoe je er mee omgaat.

 ik help al meer dan 13 jaar ouders van hooggevoelige kinderen.

Wil je dat je kind weer lekker in z’n vel zit? Ik ga je helpen! Volg één van mijn online programma’s of workshop en maak jezelf en je kind weer gelukkig. 

Ik spreek je snel!

jk-hand-1